Uhapšen Nikšićanin: U "Pežou" pronađeno oko kilogram marihuane

"Kontrolom N.D. (24) iz Nikšića, koji se nalazio u tom vozilu, u rusaku je pronađeno i oduzeto jedno pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine 1039,3 grama"
188 pregleda 0 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock
marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.09.2018. 14:21h

Policajci Odsjeka za borbu protiv droge su pronašli i oduzeli oko kilogram marihuane i tom prilikom uhapsili N.D. (24) iz Nikšića osumnjičenog da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Odsjeka su juče, 13.09.2018. godine, zaustavili pmv marke „Peugeot“ nikšićkih registarskih oznaka u kojem su se nalazila tri lica. Kontrolom N.D. (24) iz Nikšića, koji se nalazio u tom vozilu, u rusaku je pronađeno i oduzeto jedno pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine 1039,3 grama. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se N.D. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge marihuana, koju je nabavljao u pakovanjima od kilogram i više a koju je zatim stavljao u promet na području Podgorice i Nikšića. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.D. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: