Boro Lazović: Čuo sam da je Vido Rađenović držao javnu kuću

"On je zapao u probleme, pa je htio da se izvuče da bi meni naudio jer je dužan bio novac kamatašima, braća sa njim ne razgovaraju"
50 pregleda 85 komentar(a)
Boro Lazović, Foto: Arhiva Vijesti
Boro Lazović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.06.2015. 12:19h

Doskorašnji šef budvanskog DPS-a Boro Lazović rekao je da je notorna neistina izjava Vida Rađenovića da je uzeo mito od 65.000 eura od prodaje placeva na Košljunu.

U nastavku suđenja u predmetu "Košljun", Lazović je svjedočio u Višem sudu pred sudijom Valentinom Pavličić.

"Razmišljam danas još više zašto me optužio. To je, moja je pretpostavka, uradio kao politički razlog, da mi naudi jer sam kao predsjednik DPS za Budvu izložen pritiscima. On je zapao u probleme, pa je htio da se izvuče da bi meni naudio jer je dužan bio novac kamatašima, braća sa njim ne razgovaraju, a čuo sam da je držao javnu kuću u Budvi", naveo je Lazović.

On je kazao da nikada nije razgovarao sa Aleksandrom Tičićem oko Košljuna.

Vido Rađenović je prigovorio na navode Lazovića da je držao javnu kuću.

Lazar Rađenović i Aleksandar Tičić optuženi su za zloupotrebu službenog položaja, a biznismen Vido Rađenović i bankarka Jelica Petričević za zloupotrebu službenog položaja putem pomaganja. Rađenović je bio potpredsjednik, a Tičić menadžer Opštine Budva, kada su, piše u optužnici, namjestili Vidu da pobijedi na licitaciji za kupovinu zemlje na Košljunu, da to plati kreditom Prve banke za koji su garantovali opštinskim novcem i da se ta ista parcela potom po desetostruko većoj cijeni proda već obezbijeđenom kupcu.

Bonus video: