Oduzeta roba vrijedna 4,3 hiljade eura

Roba je oduzeta i predata Upravi carina, dok je vozilo kojim je prevožena roba oduzeto i predato službenicima Uprave policije radi kriminalističke obrade
70 pregleda 0 komentar(a)
Dobrakovo, TV Vijesti, Foto: Screenshot (YouTube)
Dobrakovo, TV Vijesti, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 08.06.2015. 15:41h

Službenici Uprave carina i policije oduzeli su više od 2,5 hiljada komada različite robe, vrijednosti od oko 4,3 hiljade EUR, na graničnom prelazu Dobrakovo.

Navodi se da su službenici kontrolisali vozilo kojim je upravljao Ž.M. (40) iz Podgorice i pored tovara sa uredno prijavljenom robom, pronašli i šest paketa neprijavljene galanterije, asesoara i druge robe poput torbi, satova, naočara, novčanika, vrijednosti od 4.286 EUR za koju nije posjedovao dokumentaciju.

O događaju je upoznat zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Bijelom Polju koji je naložio da se roba privremeno oduzme i da se protiv Ž.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Roba je oduzeta i predata Upravi carina, dok je vozilo kojim je prevožena roba oduzeto i predato službenicima Uprave policije radi kriminalističke obrade.

Bonus video: