Mijajlovića opet hapsili

Iz policije još 2012. rečeno da je ista osoba u Srbiji uhapšena...
791 pregleda 1 komentar(a)
lisice, Foto: Arhiva "Vijesti"
lisice, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.06.2015. 10:33h

Nikšićanin Kostadin Mijajlović (30) smješten je iza spuških rešetaka, nakon dvoipogodišnjeg bjekstva.

On je uhapšen juče oko podne, u akciji danilovgradske policije, a potom sproveden u ZIKS na izdržavanje zatvorske kazne zbog šverca droge.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, inspektori su Mijajloviću juče napravili zasjedu, nakon što su dobili dojavu da će Nikšićanin “proći njihovom teritorijom”.

Bjegunac je juče oko podne naišao “pežoom 306” iz pravca Podgorice ka Nikšiću, a policija ga je zaustavila i uhapsila u naselju Novo Selo.

“Za njim je od 2012. godine raspisana nacionalna potjernica. Već neko vrijeme smo imali informacije da 'prolazi' ovuda, i brižljivo smo planirali njegovo hapšenje. Danas smo ga zaustavili i nakon provjere identiteta uhapsili. Protiv Mijajlovića je podnijeta i krivična prijava za falsifikovanje, jer je na vozilu imao ukradene tablice... Vozilo kojim je upravljao je oduzeto”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Za Mijajlovićem je policija tragala zbog privođenja na izdržavanje osamnaestomjesečne kazne zatvora, na koju je osuđen u podgoričkom Višem sudu. Sagovornik “Vijesti” iz policije juče nije mogao da objasni kako se Nikšićanin našao na slobodi, jer je zbog privođenja na izdržavanja te kazne već jednom uhapšen u Srbiji.

Iz policije je u novembru 2012. godine saopšteno je da je Mijajlović uhapšen u Srbiji po međunarodnoj potjernici koju je za njim raspisao Nacionalni centralni biro Interpola Podgorica.

Bonus video: