Još jedan inspektor na meti lopova: Obili auto, ukrali opremu za tenis

Sagovornik "Vijesti" kazao je da je Braunović prošao gore od kolege, kojem su lopovi skinuli lajsnu sa "pasata"
668 pregleda 33 komentar(a)
Radovan Stijović, Foto: Savo Prelević
Radovan Stijović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.06.2015. 07:31h

Inspektoru Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta podgoričke policije Zoranu Braunoviću lopovi su, u petak veče, obili automobil koji je bio parkiran u City kvartu.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" iz Uprave policije, Braunovićev automobil obijen je gotovo istovremeno kada su lopovi pokušali da ukradu djelove sa automobila njegovog kolege Radovana Rada Stijovića.

Ta dva automobila bila su parkirana u podgoričkom City kvartu, gdje inspektori stanuju.

Sagovornik "Vijesti" kazao je da je Braunović prošao gore od kolege, kojem su lopovi skinuli lajsnu sa "pasata".

"Na 'mercedesu' kolege Braunovića podesnim sredstvom je otvoren prozor, a potom mu je ukradena vrijedna oprema za tenis. Lopovi su odnijeli teniski reket, torbu, njegovu ličnu opremu i još nekoliko stvari", kazao je sagovornik iz Uprave policije.

"Na više objekata u 'City kvartu' postavljen je video nadzor i vjerujem da će pregledanje snimaka sa nadzornih kamera biti od pomoći da se pronađu kradljivci", kazao je sagovornik iz UP. On je ispričao da je Braunovićev automobil obijen istu noć kada je grupa za antiteroristički pregled Uprave policije, zbog sumnje da je ispod vozila postavljena eksplozivna naprava, detaljno kontrolisala automobil inspektora Odsjeka za krvne i seksualne delikte u CB Podgorica Rada Stijovića.

Inspektori su tada utvrdili da ispod njegovog "pasata" nije bio postavljen eksploziv.

Nakon pregleda, pored vozila našli su šrafciger i energetsko piće.

Bonus video: