Brutalno prebijanje starice: Sumnjaju da ju je tukao rođak

“Na osnovu operativnih saznanja došli smo do podatka da je u organizaciji i realizaciji napada učestvovalo i lice, koje je u rodbinskoj vezi sa oštećenom”
56 pregleda 0 komentar(a)
Rokoče, Foto: Vijesti online
Rokoče, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 31.05.2015. 17:55h

Cetinjska policija radi na prikupljanju dokaza u slučaju brutalnog prebijanja starice Vukosave Kosović (76) ispred njene kuće u selu Rokoči kod Cetinja, krajem aprila.

Izvori “Vijesti” iz policije saopštili su da ima određenih pomaka u istrazi, ali da još nije prikupljeno dovoljno dokaza.

“Na osnovu operativnih saznanja došli smo do podatka da je u organizaciji i realizaciji napada učestvovalo i lice, koje je u rodbinskoj vezi sa oštećenom”, kazao je sagovornik iz policije.

Dodali su da zasada ne mogu o konkretnim imenima, dok slučaj u potpunosti ne bude rasvijetljen.

Kosovićevoj su nakon prebijanja ljekari konstatovali teške tjelesne povrede. U napadu je zadobila potres mozga i imala je brojne podlive po tijelu. Dok je udarana, više puta gubila je svijest.

Žena je imala i povredu na ruci, a policajci sumnjaju da su joj razbojnici rezali prst, pokušavajući da joj skinu burmu.

Kosovićeva je ranije ispričala “Vijestima” da je napadače molila da je puste i da je ne tuku, dok su joj tražili novac.

“Gušili su me i tukli šakama i nogama po glavi i tijelu. Molila sam ih da me puste, rekla da nemam novac i da uzmu sve što imam...”, kazala je Kosovićeva.

Dodala je da je kasnije shvatila da su napadači udarali njene koze kako bi je namamili da izađe iz kuće.

Bonus video: