Uspjeh boraca KBK Bar na Svjetskom kupu u Segedinu, Alihodžiću zlato

Pobjednik Prvenstva Crne Gore KBK Bar osvojio je četiri medalje na Svjetskom kupu u Segedinu
93 pregleda 1 komentar(a)
Mirza Alihodžić, Foto: KBK Bar
Mirza Alihodžić, Foto: KBK Bar
Ažurirano: 28.05.2015. 15:44h

Iako jedan od najmlađih kik-boks klubova u zemlji, KBK Bar je nakon pobjede na Prvenstvu Crne Gore u Tivtu, gdje je osvojio deset medalja - osam zlatnih i dvije srebrne, nastavio sa uspjesima i na međunarodnim takmičenjima.

Na Svjetskom kupu u mađarskom Segedinu, junior Bara Mirza Alihodžić, koji je i reprezentativac Crne Gore u lou-kiku do 63,5 kilgrama, osvojio je prvo mjesto. I to ubjedljivo, pošto je u finalu jednoglasno bio bolji od reprezentativca Moldavije.

Srebrnu medalju osvojila je sjajan Anastazija Petrović, seniorska reprezentativka Crne Gore u kategoriji do 56 kilograma, dok su Marko Nikolić (-75 kg) i Semir Murić (-54 kg) zaslužili bronzane medalje.

"Zadovoljan sam sa svojim takmičarima. Sjajno su se borili i sa četiri učesnika KBK Bar se iz Segedina vratio sa isto toliko medaalja. Ovo je nevjerovatan uspjeh, pošto je ovo bilo za naš klub debitantsko takmičenje na tako velikom takmicenju. Rezultati su podstrek za još bolji i predaniji rad, i nadamo se novim uspjesima na tradicionalnom turniru "Balkan open" u Tešnju, na kojem ćemo nastupiti sa većim brojem takmičara", naglasio je Jozo Dabović, trener KBK Bar.

Bonus video: