"Kontrola je u tvojim rukama"

"Došli smo na ideju da kroz ovaj spot pošaljemo pozitivnu poruku, bez ikakvog pominjanja negativnosti protiv kojih je projekat usmjeren, da se pokaže snaga i volja mladosti i vjera u mlade ljude da mogu da osmisle zdrav i kreativan način života"
0 komentar(a)
Kontrola je u tvojim rukama, Foto: Screenshot (YouTube)
Kontrola je u tvojim rukama, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.05.2015. 19:21h

Mladost je snažna, zdrava i kreativna, poruka je koju kroz video spot "Kontrola je u tvojim rukama" šalje NVO "Bubulj" iz Bara. Spot je sniman za istoimeni projekat prevencije bolesti zavisnosti, koji se u Gimnaziji "Niko Rolović" sprovodi u ovoj školskoj godini.

U devedeset sekundi spota, sažeta je snažna i upečatljiva poruka što sve mogu da učine ruke mladih, piše portal Jedro.me.

"Došli smo na ideju da kroz ovaj spot pošaljemo pozitivnu poruku, bez ikakvog pominjanja negativnosti protiv kojih je projekat usmjeren, da se pokaže snaga i volja mladosti i vjera u mlade ljude da mogu da osmisle zdrav i kreativan način života, a pomogao nam je i mr Milun Lutovac“, rekla je za portal Jedro Slavica Vujović, pedagog Gimnazije koja je i projekt-menadžer.

U spotu nastupaju učenici II-1 i I-4, a ideju je dao bivši učenik Gimnazije Vladimir Vujović.

"Došli su kod mene sa idejom koju sam kroz rad uobličio... Spot je sniman u Gimnaziji i na pomoćnom terenu SRC Topolica, sve je završeno za dvadesetak dana", rekao je za Dejan Senić iz „Bubulja“, koji je režirao, snimao i montirao spot.

Spot je snimljen potpuno besplatno i nije obuhvaćen sredstvima dodijeljenim za projekat.

Bonus video: