Daliborka Uljarević gost Petra Komnenića

U emisiji će pokušati da se da odgovor na pitanje šta je suštinska razlika između dvije frakcije u manjoj vladajućoj partiji i da li ona uopšte postoji
192 pregleda 9 komentar(a)
Daliborka Uljarević, Foto: Boris Pejović
Daliborka Uljarević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.05.2015. 08:18h

Gost u emisiji Načisto biće Daliborka Uljarević, izvršna direktorica Centra za građansko obrazovanje koja će u razgovoru sa Petrom Komnenićem komentarisati predstojeće stranačke kongrese i razmimoilaženja u vladajućoj koaliciji.

U emisiji će pokušati da se da odgovor na pitanje šta je suštinska razlika između dvije frakcije u manjoj vladajućoj partiji i da li ona uopšte postoji. Šta bi značila pobjeda jednog, a šta drugog kandidata?

Koje su mogućnosti prekompozicije političke scene i šta je rezultat previranja na opozicionom polu? Uljarević će govoriti i o rezultatima u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i iznijeti egzaktne podatke oko učinka novog VDT-a. Jedna od tema razgovora biće i stanje na Univerzitetu i nedavno podijeljeni otkazi profesorima koji su imali duplo zaposlenje.

Novinar i urednik ove emisije, Petar Komnenić, direktnim i konkretnim pitanjima nastoji dobiti sve odgovore na koje javnost u Crnoj Gori ima pravo.

Svake sedmice, Petar Komnenić, u emisiji ugošćava razne poznate ličnosti iz različitih društvenih oblasti kako bi došao do informacija koje su interesante i koje mogu biti korisne za gledaoce.

Emisija ‘’Načisto s Petrom Komnenićem’’ na TV Vijesti biti emitovana večeras u 20 časova.

Bonus video: