Muzika, akrobacije, ples i vatra za kraj

Kao jedini crnogorski umjetnik na festivalu u Budvi predstavio se Danilo Marunović performansom “Nevidljivi teatar
84 pregleda 0 komentar(a)
Open Sky Montenegro, Foto: Mikhail Ruban
Open Sky Montenegro, Foto: Mikhail Ruban
Ažurirano: 25.05.2015. 05:30h

Festival Open Sky Montenegro, koji je atraktivnim sadržajima od 20. maja oduševljavao brojnu publiku u crnogorskoj metropoli turizma, završn je sinoć spektaklom francuske trupe “Transe Express” na plaži Dukley Beach, poluostrvo Zavala.

Nakon predstave francuske trupe, koja u filozofiju svog stvaralaštva unosi muziku, vizuelne efekte, cirkuske akrobacije, ples i glumu, predstavila se i ruska trupa “Ognjeni ljudi”, koja je izvela svoj pirotehnički spektakl.

Na festivalu Open Sky Montenegro, publika je u proteklih nekoliko dana bila u prilici da pogleda i učestvuje u programima trupa “Tall Brothers”, “Mr Pejo`s Wandering Dolls”, da uživa u nastupima Bernarda M. Snajdera - “One Man Band”. Iz Francuske se predstavila i trupa “Les Grandes Personnes”, kao i atraktivna grupa “Ljud” iz Slovenije.

Kao jedini crnogorski umjetnik na festivalu u Budvi predstavio se Danilo Marunović performansom “Nevidljivi teatar”. Performans u režiji Marunovića, koji se odigrao trećeg dana festivala na trgu ispred Starog grada, uz pomoć policije, hitne pomoći, glumaca i studenata glume sa Fakulteta dramskih umjetnosti, pozdravljen je ovacijama.

Bonus video: