Dječačka avantura umalo da završi kobno: Ukradenim vozilom upali u tuđe dvorište

"Tom prilikom je udario u dva automobila, „fiat bravo“ (PL AB 306) i „ford ekskord“ (RO AN 270). Na sva tri vozila je nastupila veća materijalna šteta"
65 pregleda 3 komentar(a)
policija, Foto: Arhiva Vijesti
policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 24.05.2015. 12:47h

Dječačka avantura zamalo je skupo koštala maloljetne S. T. (14,5) i I. B. (15, 5), koji su sa ukradenim vozilom doživljeli saobraćajnu nesreću u kojoj su oštećena tri automobila.

Maloljetnici su, pukom srećom, prošli sa lakšim tjelesnim povredama. Odmah nakon ukazane ljekarske pomoći su pušteni kući.

Do nesreće je došlo u noći između petka i subote, četrdesetak minuta nakon ponoći. S. T. je upravljao "renoom 19" (RO AA 242), koji je ukrao od oca, dok je na mjestu suvozača sjedio I. B.

Na magistralnom putu, kod prolaza „Kolorado“ S. T. je, prema informacijama iz policije, najvjerovatnije uslijed neprilagodjene brzine i klizavog kolovoza, izgubio kontrolu nad vozilom i uletio u tuđe dvorište.

"Tom prilikom je udario u dva automobila, „fiat bravo“ (PL AB 306) i „ford ekskord“ (RO AN 270). Na sva tri vozila je nastupila veća materijalna šteta", rekli su iz rožajske policije.

Uviđaj su izvršili osnovni državni tužilac Hajran Kalač i uviđajna ekipa Odjeljenja bezbjednosti Rožaje.

Bonus video: