STONI TENIS

Filip Radulović i Nađa Sekulović kadetski prvaci

109 pregleda 0 komentar(a)
Nađa Sekulović i Filip Radulović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Nađa Sekulović i Filip Radulović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Ažurirano: 04.04.2019. 16:42h

Danas je u Mojkovcu održano stonotenisko Prvenstvo Crne Gore za kadete, u pojedinačnoj kategoriji, dublu i mješovitom dublu.

Državni prvaci u pojedinačnoj konkurenciji su Filip Radulović (Budućnost) i Nađa Sekulović (Budućnost).

Radulović je u finalu pobjedio Alana Jašarovića, (Budim, Berane) sa 3:0. Treće mjesto podijelii su Haris Taljanović (Budućnost) i Boris Đukanović (Budućnost).

Sekulovićeva je u finalu pobjedila Ivonu Petrić (Budim) sa 3:1. Treće su bile Marija Vukanić (Budimlja – Berane) i Iva Vujović (Budućnost).

U mješovitom dublu su trijumfovali Filip Radulović i Nađa Sekulović (Budućnost), u muškom dublu Filip Radulović i Haris Taljanović (Budućnost), a u ženskom dublu Marija Vukanić (Budimlja – Berane) i Ivona Petrić (Budim - Berane).

Najviše medalja uzeli su igrači Budućnosti.

"Tokom cijele godine marljivo treniram u svom klubu sa trenerom Mirjanom Prelević i ostalim igračima. Drago mi je da je moj rad došao do izražaja prošle nedjelje kada sam u Zagrebu osvojio bronzanu medalju na međunarodnom turniru, kao i danas kada sam osvojio sva prva mjesta na državnom kadetskom prvenstvu. Već od sjutra nastavljam sa treninzima jer sam najmlađi prvotimac kluba, pa u utorak sa mojim kolegama igram majstoricu polu finala plej-ofa", rekao je 12-godišnji Filip Radulović, koji je osvojio sve tri zlatne medalje.

Preporučujemo za Vas