Dragana Peruničić potpisala za francuski Amijen

0 komentar(a)
Peruničić, Foto: Facebook.com
Peruničić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 23.05.2015. 22:59h

Nakon odlične sezone I duple krune u dresu Luke Bar, Dragana Peruničić je odlučila da se oproba i u inostranstvu.

Primačica servisa naše reprezentacije je potpisala jednogodišnji ugovor sa francuskim drugoligašem Amijenom (proteklu sezonu je završio u sredini tabele), u kojem igra još jedna naša reprezentativka, Marija Sandić.

"Ambicije kluba su da naredne sezone uđe u Prvu ligu. Marija Sandić mi je prenijela utiske i biće mi od velike pomoći, s obzirom na to da ću prvi put igrati u inostranstvu. Ovo mi je šansa da napredujem, da se dokažem i testiram svoje mogućnosti. Imala sam dobru sezonu u Luci Bar, mnogo mi je značio rad sa trenerima Milačićem i Labovićem kojima se ovom prilikom zahvaljujem, kao i saigračicama i upravi Luke Bar", rekla je za “Vijesti” Peruničić, najbolja odbojkašica Crne Gore u 2012. godini, koja je ponikla u Budućnosti, sa kojom je prije tri godine bila šampion.

Peruničić se u Baru, zajedno sa saigračicama iz reprezentacije, kako kaže, naporno priprema za Igre malih zemalja na Islandu.

"Sve djevojke daju maksimum na treninzima, a ne sumnjam da će tako biti i na samom takmičenju gdje ćemo se potruditi da osvojimo najsjajnije odličje, kao što su to učinile naše kolege prije četiri godine", dodala je Peruničić.

Bonus video: