Podgorica: Potukli se komunalni policajac i službenik MUP

I M.N. i I.B su događaj prijavili Centru bezbjednosti Podgorica
443 pregleda 22 komentar(a)
Gintaš, Foto: Savo Prelević
Gintaš, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.09.2018. 15:35h

Komunalni policajac I.B. i službenik Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) M.N. potukli su se danas kod Tržnog centra Gintaš u Podgorici.

"Danas oko 10.30 časova kod TC Gintaš u Podgorici došlo je prvo do verbalnog konflikta, a zatim i fizičkog sukoba između komunalnog policajca I.B. i službenika Direktorata za vanredne situacije MUP-a M.N. a povodom službenih radnji komunalne policije u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N. Službenik M.N. jutros nije bio na dužnosti", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su i M.N. i I.B, događaj prijavili Centru bezbjednosti (CB) Podgorica.

"U prijavi M.N. je naveo kako ga je I.B napao, dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N. M.N. je zadobio tešku tjelesnu povredu – lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. I.B. je, prema informacijama kojima raspolažemo, u popodnevnim časovima takođe došao u medicinsku ustanovu", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju je navedeno da je na licu mjesta je izvršen uviđaj.

"O izjavama M.N. i I.B. i do sada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac. Slijede dalje mjere i radnje u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: