Mićevića pokušali da ubiju automobilom

Incident se dogodio na glavnoj gradskoj zaobilaznici, kada su osumnjičeni pri velikoj brzini automobilom udarili Budvanina na motoru
7655 pregleda 14 komentar(a)
Motor, Foto: Shutterstock
Motor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.05.2015. 06:57h

Inspektori kriminalističke policije uhapsili su Budvane Ivana Mijatovića (30) i Milana Kostovića (30), zbog sumnje da su prekjuče pokušali da ubiju sugrađanina Vanju Mićevića.

Netrpljevost među Budvanima odranije poznatim policiji, kulminirala je prekjuče oko podne kada su Kostović i Mijatović u naselju Potkošljun automobilom presreli Mićevića, koji je bio na motoru.

Kostović je, međutim, pušten nakon saslušanja, a Mijatović zadržan u pritvoru, nakon što su obojica, navodno istražiteljima ispričali istovjetnu priču.

Oni su rekli da je Kostović upravljao automobilom, a da mu je Mijatović praktično istrgao volan iz ruku, namjerno okrenuo vozilo ka Mićeviću, i udario ga.

Prema toj verziji njih dvojica imaju neraščišćene račune, a Kostović je kolateralna šteta.

Incident se dogodio na glavnoj gradskoj zaobilaznici, kada su osumnjičeni pri velikoj brzini automobilom mučki udarili Budvanina na motoru.

Mićević, koji važi za žestokog momka, je tada pao na asfalt i teško se povrijedio, a napadači su pobjegli ostavljajući ga da leži na cesti.

“Vijestima” je rečeno da povrijeđeni nije životno ugrožen. Njega je ubrzo nakon incidenta Hitna pomoć transportovala u kotorsku Opštu bolnicu, odakle je upućen u Risan. U toj bolnici je i hospitalizovan.

Policijski inspektori veoma brzo identifikovali su vozača i suvozača, nakon čega su Mijatović i Kostović uhapšeni i privedeni kod tužioca.

Bonus video: