Bravera DOO „Sport vision“ novi partner COK-a

Saradnja je dogovorena do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a ugovor su potpisali predsjednik COK-a Dušan Simonović, direktor Bravere Vladimir Veličković i predstavnik „Sport visiona“ Rastko Novaković
513 pregleda 0 komentar(a)
Dušan Simonović, Foto: Zoran Đurić
Dušan Simonović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 20.05.2015. 13:26h

Kompanija Bravera, koja posluje u sistemu „Sport vision“, novi je sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Saradnja je dogovorena do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a ugovor su potpisali predsjednik COK-a Dušan Simonović, direktor Bravere Vladimir Veličković i predstavnik „Sport visiona“ Rastko Novaković.

Simonović je kazao da su nakon prekida saradnje sa italijanskom kompanijom Leđea imali sreće da uspostave kontakt sa pravim ljudima, koji su, kako je naveo, već nakon nekoliko rečenica shvatili problem i osjetili potrebu da preuzmu ulogu sponzora COK-a za opremu sportista.

"Iz Bravere su nas oduševili jednostavnošću, izuzetnim brendom. Bravera je dio komapnije „Sport vision“, a marka opreme je Umbro. Siguran sam da će sportisti biti zadovoljni opremom i da smo napravili korak naprijed. Ta oprema će se nositi na Igrama malih zemalja Evrope, Evropskim igrama i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, do kada će važiti naš ugovor", kazao je Simonović.

On je kazao da je garancija uspješne saradnje lakoća sa kojom se došlo do dogovora.

"Bravera je preuzela obavezu plaćanja dažbina koje COK ima, a tiču se poreza i carine, na čemu sam im zahvalan. Dosadašnjem sponzoru, italijanskoj firmi Leđea, hvala za sve što je uradio za COK i crnogorski sport. Razumijemo probleme sa kojima se oni susreću i siguran sam da bi bili naš partner i dalje da se u firmi ne dešava ono što ih ograničava da na kvalitetan način odrade", kazao je Simonović.

Veličković je kazao da Bravera posluje u okviru sistema „Sport vision“, koji je ima maloprodajne objekte u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

"Hvala i njima što su razumjeli našu želju da budemo sponzori COK-a, što su nas uvažili i finansijski pomogli. Ovo je jedan od najsrećnijih dana u poslovnoj karijeri. Iduće godine slavimo 25 godina rada, kada su i OI u Rio de Žaneiru. Računamo da će oprema biti srećna našim sportistima i da će nas obradovati medaljama", kazao je Veličković.

Predstavnik „Sport visiona“ Rastko Novaković je dodao da je toj kompaniji velika čast da bude sponzor COK-a.

Bonus video: