Danilovgrad: Plijen krili na groblju, policija im spremila zasjedu

“Na gradskom groblju, nedaleko od obijene trafike pronašli smo dva džaka cigareta i ukradenih stvari, i tu smo napravili zasjedu”, ispričao je sagovornik “Vijesti”
697 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2015. 11:37h

Danilovgrađani Radonja Popović (28) i Momčilo Radonjić (31) uhapšeni su u zasjedi danilovgradske policije, zbog pljačke trafike.

Njima su lisice na ruke stavljene dan nakon što su, sumnjaju inspektori, obili kiosk u Ulici Novice Škerovića i iz njega ukrali oko 600 eura i cigarete.

Izvor “Vijesti” blizak istrazi ispričao je da su inspektori nedugo nakon pljačke kioska "Tabacco shoop" pronašli “štek” lopova.

“Na gradskom groblju, nedaleko od obijene trafike pronašli smo dva džaka cigareta i ukradenih stvari, i tu smo napravili zasjedu. Nešto poslije 22 sata Popović i Radonjić su se dovezli automobilom, a potom je Popović krenuo po plijen”, ispričao je sagovornik “Vijesti”.

On pojašnjava da su Popovića uhapsili kada je krenuo da uzme džakove sa plijenom ukradenim prethodne noći.

“Obojica su tvrdili da nemaju veze sa pljačkom. Radonjić je rekao da nije imao pojma zbog čega je dovezao Popovića do groblja, a ovaj je tvrdio da je slučajno našao džakove”, ispričao je isti sagovornik.

Oni su pušteni da se brane sa slobode.

Galerija

Bonus video: