Berane: Suzavcem na goste, radio i nož

“Oštećeni se još nalaze u bolnici. Nakon što budu otpušteni na kućno liječenje, biće saslušani povodom predmetnog događaja. Prikupljena su obavještenja i u redovnom postupku protiv A. H. biće podnijeta krivična prijava zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda”
1171 pregleda 34 komentar(a)
Belisimo, Foto: Facebook
Belisimo, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.05.2015. 05:25h

Beranac Alen Hadrović osumnjičen je u noći petka na subotu nožem ranio sugrađane, braću Radnić, vlasnike beranske diskoteke “Belisimo”.

To je “Vijestima” potvrdila zamjenica osnovnog državnog tužioca u Beranama Amra Sujković.

Radnići, koji su ranjeni u svom lokalu, su se juče nalazili u Opštoj bolnici u Beranama, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede.

“Oštećeni se još nalaze u bolnici. Nakon što budu otpušteni na kućno liječenje, biće saslušani povodom predmetnog događaja. Prikupljena su obavještenja i u redovnom postupku protiv A. H. biće podnijeta krivična prijava zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda”, kazala je juče “Vijestima” Sujković.

Prema tvrdnjama očevidaca događaja, u klubu “Belisimo” negdje oko ponoći nepoznata osoba je ubacila suzavac.

“Nastala je opšta pometnja. Gosti su počeli da bježe iz lokala. Bilo je i gurkanja sa obezbjeđenjem”, rekao je jedan od očevidaca događaja. Dodao je da je sa jedne strane bilo obezbjeđenje lokala i gazde, a sa druge nekoliko mladića.

“U opštem metežu i gurkanju došlo je do ranjavanja. Čulo se kako jedan od braće Radnić viče, kako je ranjen”, rekao je jedan od gostiju lokala.

Bonus video: