Danilovgrad: Trojica krvnički tukla momka u diskoteci

Reagovalo je i obezbjeđenje koje je iz nepoznatog razloga izbacilo samo napadnute mladiće
597 pregleda 13 komentar(a)
Diskoteka Central, Foto: Čitalac Vijesti
Diskoteka Central, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 17.05.2015. 15:33h

Danilovgrađanin Milan Vulanović sa još dva muškarca krvnički je pretukao sugrađanina Miloša Radulovića juče rano ujutru oko dva sata iza ponoći u diskoteci “Central” u Danilovgradu.

Radulović je u tuči zaradio hematome na glavi i lom zuba. Ljekari treba naknadno da se izjasne o težini povreda, koje će najvjerovatnije biti okarakterisane kao teške tjelesne povrede.

Prema tvrdnjama očevidaca, Vulanović je bio sa društvom u separeu na spratu diskoteke.

Na nekoliko metara od njih nalazio se Radulović sa svojim prijateljima.

Nije ništa ukazivalo da će doći do incidenta, jer nije bilo verbalnih konflikata između njih.

Između separea u kojem se nalazio Vulanović i stola za kojim je bio Radulović, stojalo je nekoliko djevojaka. Među njima bila je i M.Z.

Vulanović je u nekoliko navrata, tvrde očevici, dolazio kod M.Z.

“Nakon nekog vremena Radulović joj je prišao i nešto su kratko razgovarali. Nedugo nakon toga pokušali su da se pomjere sa tog mjesta, kada se ispred njih našao Vulanović, koji je fizički jači i krupniji od Radulovića”, kazao je jedan od očevidaca.

Vulanović je tvrde očevici preko djevojke uhvatio Radulovića za glavu i počeo da ga udara zatvorenim šakama.

“Na momka su skočili i Vulanovićevi drugovi, među kojima je bio jedan od braće Lalević. Tukli su ga krvnički šakama po glavi. Polomili flaše, porušili stolove... Kad su to vidjeli Radulovićevi drugovi - braća blizanci Đerkovići odmah su dotrčali i spasli druga iz ruku napadača”, kazao je jedan od očevidaca.

Reagovalo je i obezbjeđenje lokala “Central”, tvrde očevici, koje je iz nepoznatog razloga izbacilo samo napadnute mladiće.

Vulanović i njegovo društvo su se nesmetano vratili u separe i nastavili da slušaju nastup folk pjevača Peđe Medenice, koji je pjevao u tom noćnom klubu.

Incident je prijavljen policiji, a Radulović je potražio pomoć u Hitnoj pomoći u Danilovgradu.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, protiv napadača na Radulovića, koji u Danilovgradu važi za mirnog momka, podnijete su prekršajne prijave.

Bonus video: