Policija kod Bokana pronašla 50 grama kokaina i 3.450 eura

Policija je prethodno, 14. maja, u poslijepodnevnim časovima, pretresla kuću i drugih prostorije koje Bokan koristi
882 pregleda 0 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock
kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.05.2015. 17:20h

Crnogorska policija juče je kod Aleksandar Bokan (36) iz Podgorice pronašla i oduzela 50 grama materije za koju se sumnja da je kokain, namijenjen stavljanju u promet, i novac u iznosu od 3.450 eura koji je, kako se sumnja, Bokan stekao prodajom te droge, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je prethodno, 14. maja, u poslijepodnevnim časovima, pretresla kuću i drugih prostorije koje Bokan koristi.

"Pretresom je pronađeno i oduzeto 50 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je opojna droga kokain (jedno pakovanje sa 45 grama i kutijica sa pet grama ove materije), kao i novac u iznosu od 3.450 eura. Postoje osnovi sumnje da je A.B kokain pronađen pomenutim pretresom imao namjeru da stavi u promet na teritoriji Podgorice, na što između ostalog ukazuje i sama količina ove droge koja je pronađena, te da je novac u iznosu od 3.450 eura stekao vršenjem ovog krivičnog djela", navodi se u saopštenju UP.

Policijski službenici su Bokana lišili slobode i uz krivičnu prijavu ga priveli VDT u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

VDT je nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

Pronađeni kokain će biti upućen u Forenzičkom centru radi vještačenja".

Bonus video: