Podgorički MUP od utorka u „Limenci“

Područna jedinica Podgorica, kako su saopštili iz MUP-a, neće raditi u ponedjeljak, zbog preseljenja
133 pregleda 4 komentar(a)
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.05.2015. 17:31h

Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove Ministartstva unutrašnjih poslova (MUP) u Podgorici od utorka će opet biti na staroj lokaciji, u rekonstruisanim prostorijama zgrade „Limenka“, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Područna jedinica Podgorica, kako su saopštili iz MUP-a, neće raditi u ponedjeljak, zbog preseljenja.

Oni su objasnili da će od utorka, područna jedinica raditi po strom režimu, devet do 17 sati, a rad sa strankama će biti deset do 16 sati svakog radnog dana.

„Rekonstrukcijom prostorija PJ Podgorica stvoriće se bolji uslovi rada za službenike Direktorata za upravne unutrašnje poslove, koji će u modernom ambijentu koji zadovoljava najviše tehničke i informatičke standarde, pružati bolje i efikasnije usluge građanima. Registracija vozila takođe će se preseliti u adaptirane prostorije PJ Podgorica“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nova „Limenka“ će, kako se navodi, imati 22 šaltera za primanje zahtjeva i izdavanje dokumenata.

Time se, kako su kazali iz MUP-a, rješava problem gužvi, a „građani će na red za uslugu dolaziti putem elektronskog sistema kontrole, takozvanog „tiketinga“, koji će biti postavljen u čekaonici sa oko 70 mjesta“.

„Tako će građani putem monitora moći da prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: