Cetinjanin kamenjem ispratio navijače "Iskre"

“Nismo imali nikakvih problema, naprotiv, Cetinjani su nas odlično dočekali. Kada smo se vratili sa utakmice, na kojoj je naš tim bio bolji, vidjeli smo da je na jednom od kombija polomljeno staklo”, kazao je “Vijestima” Milivoje Đurović, jedan od navijača
149 pregleda 10 komentar(a)
Navijači FK Iskra, Foto: Facebook
Navijači FK Iskra, Foto: Facebook
Ažurirano: 11.05.2015. 05:33h

Stakla na kombiju kojim su juče na Cetinje došli navijači danilovgradske “Iskre” polomljena su dok su fudbaleri odmjeravali snage na Obilića poljani.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” policija je već juče znala ko je krivac za takav doček navijača.

“Inspektori tragaju za tridesetdvogodišnjim M. M. sa Cetinja, zbog sumnje da je polomio staklo na kombiju navijača iz Danilovgrada”, rečeno je sinoć “Vijestima” iz Uprave policije.

Navijači danilovgradskog kluba - “serdari” rekli su “Vijestima” da su ih, mimo tog incidenta, “Cetinjani odlično dočekali”.

“Nismo imali nikakvih problema, naprotiv, Cetinjani su nas odlično dočekali. Kada smo se vratili sa utakmice, na kojoj je naš tim bio bolji, vidjeli smo da je na jednom od kombija polomljeno staklo”, kazao je “Vijestima” Milivoje Đurović, jedan od navijača.

Dodao je da im je policija rekla ko je osumnjičen za lomljenje stakla.

“Radi se o jednom najobičnijem kriminalcu, čiji postupak ne može baciti sjenku na pobjedu našeg tima, niti na to kako smo prošli na Cetinju. Mi stalno pratimo 'Iskru', nikada nismo napravili nijedan incident i ovakvo ponašanje nam je strano”, kazao je on.

Bonus video: