TURISTI SE BUNILI ZBOG VISOKOG RAČUNA

Taksista u Budvi pretukao trojicu Rusa

Podgoričaninu koji radi u Budvi određen je pritivor do 48 sati, a danas će biti priveden i sudiji za istragu
243 pregleda 152 komentar(a)
Budva, okršaj, Foto: Vuk Lajović
Budva, okršaj, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 10.05.2015. 06:22h

Budvanska policija uhapsila je taksistu Mira Vujačića, osumnjičenog da je preksinoć teško pretukao trojicu ruskih državljana.

Iz policije je “Vijestima” nezvanično rečeno da je tridesetogodišnjak nasrnuo na Ruse, nakon što su se oni oštro pobunili zbog previsokog računa za veoma kratku vožnju u centru Budve.

Incident se dogodio oko 23 časa, nočigled brojnih prolaznika, kada su turisti ušli u taksi i tražili od Vujačića da ih prebaci do obližnje diskoteke.

Policija pretpostavlja da su Rusi znali cijenu taksi usluga - kilometar/euro, jer su se pobunili kada je račun na taksimetru nedugo nakon što su krenuli već dostigao cifru od devet eura.

Tada je nastalo komešanje u autu i ruski državaljni tražili su da taksita zaustavi auto u centru, nedaleko od noćnog kluba “Sparta”.

Jedan od turista pod uticajem alkohola potom je žustrije reagovao i uhvatio korpulentnog Vujačića za vrat.

Prema riječima očevidaca, Rusi su izašli iz vozila, odbili da plate račun i tada zajedno nasrnuli na Vujačića, što su oni demantovali u izjavi policajcima.

Tada je počela tuča u kojoj su deblji kraj izvukli turisti - Vujačić ih je sve pretukao, a dvojica su teško povrijeđena. Jedan je završio na liječenju u risankoj bolnici, a drugi u Kliničkom centru.

Vujačić je tužiocu rekao da se samo branio od turista koji su ga napali zbog računa.

Podgoričaninu koji radi u Budvi određen je pritivor do 48 sati, a danas će biti priveden i sudiji za istragu.

Na teret mu se stavlja krivično djelo - ugrožavanje bezbjednosti.

Preporučujemo za Vas