Naloženo kontrolno saslušanje nadležnih zbog ubistava

Nuhodžić je ranije kazao da će zatražiti detaljne informacije od nadležnih institucija o njihovom radu na rasvjetljavanju neriješenih ubistva i o uticaju takvih ubistava na aktuelnu bezbjednosnu situaciju u državi
85 pregleda 2 komentar(a)
Odbor za bezbjednost i odbranu, Foto: Boris Pejović
Odbor za bezbjednost i odbranu, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.05.2015. 09:23h

Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu donio je danas odluku o kontrolnom saslušanju nadležnih o nerasvijetljenim ubistvima u Crnoj Gori, a termin sjednice biće naknadno utvrđen.

Predsjednik Odbora, Mevludin Nuhodžić, kazao je da tražene informacije pristižu, pa će u skladu sa tim i obavezanam naknadno utvrditi datum sjednice.

Nuhodžić je ranije kazao da će zatražiti detaljne informacije od nadležnih institucija o njihovom radu na rasvjetljavanju neriješenih ubistva i o uticaju takvih ubistava na aktuelnu bezbjednosnu situaciju u državi.

On je tada najavio da će insistirati da Odbor donese odluku o kontrolnom saslušanju ministra unutrašnjih poslova, direktora policije, vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Vrhovnog državnog tužioca u vezi sa tim pitanjem.

Bonus video: