PzP: Konjević da počne ozbiljno da se bavi svojim poslom

Iz ove partije su dodali da je ovo još jedan pokazatelj da novinari nijesu sigurni i da im se konstano onemogućava da rade svoj posao profesionalno i objektivno
3 komentar(a)
Auto, Zorica Bulatović, Foto: Dragana Šćepanović
Auto, Zorica Bulatović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 07.05.2015. 15:08h

Najoštrije osuđujemo najnoviji napad na novinarku Dnevnih novina Zoricu Bulatović i dopisnika Dana Milovana Novovića te još jednom pozivamo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a prije svega ministra Konjevića da počne ozbiljno da se bavi svojim poslom, saopšteno je iz Pokreta za promjene (PzP).

"Smatramo da je u ovakvoj situaciji u kojoj se država Crna Gora nalazi, kada je bezbjednosni sistem ugrožen i kada je život običnih građana ugrožen usljed mafijaških obračuna neumjesno i krajnje neodgovorno da se ministar unutrašnjih poslova bavi kampanjom za NATO integracije i unutarstranačkim predkongresnim pozicioniranjem", kazali su iz PzP.

Iz ove partije su dodali da je ovo još jedan pokazatelj da novinari nijesu sigurni i da im se konstano onemogućava da rade svoj posao profesionalno i objektivno.

"Sloboda medija je odavno dovedena u pitanje a samim tim funkcionisanje slobodnog i demokratskog društva. Napadi na novinare sigurno nijesu put u Evropu za koju se zalažu crnogorski vlastodršci već putovanje u prošlost i podsjećanje na vrijeme kada je pojam građanskih i ljudskih sloboda bio još uvijek nepoznat pojam" rekli su iz PzP.

Bonus video: