"Kud puklo da puklo": Damir ostavlja Gogu nakon susreta s Katarinom

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru
95 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 04.05.2015. 08:18h

Danas u 17:30h u 51. epizodi pogledajte.

Dijanu muči Barbarino zlodjelo, pa se ispovjedi Mirku. Zajedno odluče da napišu anonimno pismo Svetu, ali Barbara ga presretne i uništi.

Ivka je prisebna i neprijateljski raspoložena prema Miletu. On želi da Ivka njima testamentom ostavi stan ako je mora trpjeti. Zbog ovog cilja zove Damira i Gogu da se priključe ručku. Sveto dolazi i daje Miletu prvu ratu otplate duga, pa i on ostane na ručku. Sveto uživa u Ivkinoj naklonosti dok se Mile osjeća sve gore. Kad se razotkrije Miletov cilj, Damir i Goga odlaze s ručka. Ivka otkriva da sa stanom ima druge planove, i da ima muškarca u životu. Sveto je zadovoljan što je pripomogao da osujeti Miletov plan. Damir ostavlja Gogu nakon susreta s Katarinom. Goga je očajna.

Katarina nalazi oca u bageru nakon što je preživio strujni udar kad je prekinuo Krasinački strujni kabal. Marko želi da prikriju tragove ali u ovome ih zatiču Milka i don Ante. Marko će morati da plati štetu, a u prepiranju s Milkom ona mu ospori granice njegove parcele. Marko vadi stare Đurine dokumente, ali Milka ih uništi. Krešo rješava sukob tako da na on-line sajtu pogleda međe zemljišta. Ispostavi se da je kuća Došenovih pola u Oštrovcu, a pola u Krasincu...

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: