Pantić izgubio u drugom kolu

Danilo Pantić poražen je danas u 2. kolu kategorije do 100 kilograma od Ivana Remarenka, Moldavca sa pasošem Ujedinjenih arapskih emirata
1 komentar(a)
Danilo Pantić, Foto: Facebook
Danilo Pantić, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.05.2015. 16:50h

Crnogorski džudisti nijesu uspjeli da se umiješaju u borbu za medalje na gran priju u Zagrebu. Posljednji naš džudista, Danilo Pantić poražen je danas u 2. kolu kategorije do 100 kilograma od Ivana Remarenka, Moldavca sa pasošem Ujedinjenih arapskih emirata.

Pantić, student spoortskog menadžmenta je vodio protiv favorizovanog rivala sve do 45 sekundi prije kraja, kada je Remarenko iskoristio nedostatak iskustva Pantića za ipon.

Dan ranije su eliminisani i naši ostali učesnici 100.000 dolara vrijednog turnira u Zagrebu.

Srđan Mrvaljević je zaustavljen u 1. kolu kategorije do 81 kilogram, jer je izgubio od viceprvaka Azije, Libanca Nacifa Elijasa, koji je potom pobijedio i bronzanog sa OI, Kanađanina Antoana Valoa Fortijea, koji je u Londonu pobijedio Mrvaljevića.

Odličan nastup imali su Nikola i Nebojša Gardašević (- 73 kg). Obojica su slavila u prvim borbama, Nebojša nad Australijancem Džekom Benstedom a Nikola nad Čehom Jakubom Ječminekom, ali dalje nijesu mogli.

Srebrni u Zagrebu, Mongolac Hašbatar je zaustavio Nebojšu, a Nikolu Viktor Svorcov, Rus sa pasošem Ujedinjenih arapskih emirata.

U 1. kolu izgubila je i Tanja Božović (-57) od Njemice Mirjam Roper.

Bonus video: