Zlatičanin protiv Redkača direktno na „Šoutajmu

Najbolji crnogorski bokser Dejan Zlatičanin danas će u Los Anđelesu početi pripreme za meč sa Ukrajincem Ivanom Redkačem, koji je zakazan za 6. jun u Gradu Anđela
147 pregleda 5 komentar(a)
Dejan Zlatičanin, Foto: Savo Prelević
Dejan Zlatičanin, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.05.2015. 18:56h

Najbolji crnogorski bokser Dejan Zlatičanin danas će u Los Anđelesu početi pripreme za meč sa Ukrajincem Ivanom Redkačem. Zlatičaninu će u pripremama do 6. juna pomagati i njegov trener iz Ljubljane Slobodan Anđelić.

"Meč je eliminacioni za napad na šampionski pojas lake kategorije u WBC verziji i direktno će ga prenositi televizija „Šoutajm”. Potrudiću se da iskoristim mogućnosti pripreme u Americi i da još jednom obradujem navijače u Crnoj Gori", obećao je Zlatičanin, kojem je nedostatak lobija uskratio pravo napada na titulu nakon pobjede nad Rikijem Barnsom u Glazgovu.

A meč Zlatičanin - Redkač direktno će prenositi televizija koja je prodavala prava na "Meč vijeka", Flojd Mejveder - Mani Pakjao.

"Mejveder je zasluženo slavio, i tačno sam znao kako će boksovati. On ne ulazi u okršaje, nametnuo je svoj stil i to je to.Mada, navijao sam za Pakjaa, koji posjeduje vrline čovjeka, kao možda ni jedan šampion do sada", kazao je Zlatičanin kojeg zubog razornog udarca ljevicom zovu Dinamit.

Bonus video: