Seniori Budućnosti pobjednici međunarodnog turnira

Tekvondo klub Budućnost pobjednik je seniorske konkurencije prvog međunarodnog turnira „1st Podgorica open“, koji je u organizaciji kluba KORYO održan u sali Gimnazije "Slobodan Škerović
114 pregleda 0 komentar(a)
tekvondo, Foto: Bernard Hasanaj
tekvondo, Foto: Bernard Hasanaj
Ažurirano: 03.05.2015. 17:50h

Tekvondo klub Budućnost pobjednik je seniorske konkurencije prvog međunarodnog turnira „1st Podgorica open“, koji je u organizaciji kluba KORYO održan u sali Gimnazije "Slobodan Škerović.

"Na ovom takmičenju nastupilo je 253 takmičara iz osam država, Italije, Makedonije, Srbije, Albanije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Uz prisustvo trenera i sudija iz inostranstva možemo reći d asmo zadovopljni odzivom na prvom međunarodnom turniru u Podgorici", kazao je Nuo Rukaj, nekadašnji crnogorski reprezentativac a sada trener u klubu koji je uz Gjona Gjonaja organizovao turnir.

"Borbe su se odvijale na 5 borilišta u svim uzrastima, od pionira do seniora. Predsjednik našeg kluba Drita Rukaj je na svečanosti otvaranja pozdravila učesnike i dodijelila zahvalnice zaslužnim za organizaciju takmičenja", naglasio je Rukaj.

U kategoriji pionira prvo mjesto osvojio je klub "Olimpic art" sa Kosova, u kadetima je nauspješniji bio "Olimpico Lecce" iz Italije, u kategoriji juniora prvo mjesto je osvojio klub Šujica Tomislavgrad iz Bosne i Hercegovine, a u seniorima je prvo mjesto pripalo domaćoj Budućnosti.

Ekipno u zbiru po kategorirjama najuspješniji je bio Ortek iz Albanije.

"Ovaj turnir potrudićemo se da organizujemo i u narednim godinama i da bude tradicionalno mjesto okupljanja sve većeg broja takmičara i država učesnica", zaključio je Rukaj

Bonus video: