U Nikšiću uhapšen Radovan Čoljić

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" tokom akcije "Skiper" zaplijenjeno je pet kilograma skanka, kilogram hašiša i 400 grama heroina
111 pregleda 2 komentar(a)
lisice, Foto: Arhiva "Vijesti"
lisice, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.04.2015. 07:24h

Državljanin Srbije Radovan Čoljić (46) uhapšen je u Nikšiću u okviru međunarodne akcije “Skiper”.

U akciji "Skiper" juče je uhapšeno šest osoba osumnjičenih za krijumčarenje droga iz Crne Gore u Bosnu i Hercegovinu.

U Crnoj Gori su uhapšeni Nikšićani Pavle Martinović (53), Dragan Rnković (45), Radeta Baćović (49) i Dragan Adžić (23) iz Plužina zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U Republici Srpskoj, po nalogu Državnog tužilaštva Bosne i Hercegovine, uhapšeni su Radivoje Lučić (40) i Dragan Jovović (32).

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" tokom akcije zaplijenjeno je pet kilograma skanka, kilogram hašiša i 400 grama heroina.

"Postoji osnov sumnje da su ova lica pripadnici kriminalne organizacije koja se u dužem vremenskom periodu bavila krijumčarenjem heroina, hašiša i marihuane, iz Crne Gore u Bosnu i Hercegovinu. Lica lišena slobode u Crnoj Gori, uz krivičnu prijavu Uprave policije MUP-a, će biti privedena Vrhovnom državnom tužilaštvu – Odjeljenju za suzbijanje organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: