"Kud puklo da puklo": Sveto ucjenjuje Nediljka fotografijama

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru
0 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 29.04.2015. 09:23h

Danas u 17:30h u 48. epizodi pogledajte.

Stipe laže Nediljku da ima snimljen dokaz njegove preljube, i traži od njega da privede don Antu zbog krivolova vepra.

Mile po naređenju sveštenika Mirka vodi Katarinu kod sebe na doručak.

U kući dolazi do prave pometnje. Katarina se nađe za istim stolom s Gogom koja je tu noć prespavala s Damirom. Katarina je ljubomorna i Damir uživa u nastaloj situaciji.

Sveto saznaje da je selo za njega otkupilo dug i još je u gorem stanju nakon toga. Pada u depresiju i izjavljuje da se nikad neće vratiti u selo.

Snježana se brine za Tomislava. Odnosi mu hranu i shvaća da se Tomislavovo stanje pogoršalo. Ona u panici posuđuje od Dijane Josipov auto i na prevaru vozi Tomislava u bolnicu. Barbara je došla na ispovijest. Priznaje da je ona bila ta koja je prijavila Sveta inspekciji. Mile ugleda Barbaru koja izlazi iz župne kancelarije i shvata što se dešava.

Goga saznaje da Stipe ima njene i Nediljkove fotografije. Nediljko je u panici jer ga Stipe ucjenjuje. Prisiljen je učiniti ono što Stipe želi i kažnjava don Antu za krivolov u parku.

Goga načuje razgovor Damira i Josipa i shvata da je Damir još uvijek jako zagrijan za Katarinu. Snježana i Tomislav voze se prema Gospiću. Snježana laže Tomislava da ga vozi babi vračari, ali Tomislav shvati što se događa i pokušava prisiliti Snježanu da se vrate u Oštrovac. U hrvanju njihov automobil slijeće s puta.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: