"Kud puklo da puklo": Mile čini sve da pomogne Svetu, Katarinu i Mirka optužuju da su ljubavnici

Katarina i Mirko se lijepo slažu, ali ih zatekne Milka koja je sigurna da su oni ljubavnici
182 pregleda 1 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 28.04.2015. 09:04h

Sveto je odustao od života. Barbara ga posjećuje u bolnicu, ali ipak nema hrabrosti reći da je ona zvala poreznu. Izjeda je griža savjest.

Katarina i Mirko se lijepo slažu, ali ih zatekne Milka koja je sigurna da su oni ljubavnici. Ovo misli i ostatak sela. Milka zove don Anta da razgovara s Mirkom, što on i čini i tako još više gura Mirka preko ruba.

Nakon što mu se niko ne pojavi na večernjoj misi, Katarina odluči otići iz župne kancelarije jer ne želi i dalje Mirku komplikovati život.

Mile je očajan jer svi misle da je on zvao Svetu poresku. Miletu je žao Sveta, pa prodaje staru kuburu svog djeda kako bi mu pomogao da plati dug. Traži od Mirka da on da Svetu novce, ali ga zaklinje da ne kaže Svetu da je on dao novac. Mirko pristaje, ali traži da zauzvrat primi Katarinu na stan i hranu.

Ana i Stipe kopaju po Nediljkovom mobilnom telefonu i tako saznaju da ima misterioznu ljubavnicu. Prate ga po noći i slikaju. Goga daje Nediljku ultimatum – ili će je oženiti, ili će dijete podvaliti Damiru.

Stipetova fotografija nije uspjela, ali on je i dalje odlučan da stane Nediljku na kraj.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Budite uz TV Vijesti.

Bonus video: