Policija: Lješković bio u posjeti srpskom MUP-u, nije išao u diskoteku

Oni pojašnjavaju da službeno vozilo, koje je fotografisano ispred diskoteke Lješković koristi, i da je imao odobrenje za službeni put u Srbiju
259 pregleda 30 komentar(a)
Policija, državni automobil, Foto: Facebook.com
Policija, državni automobil, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 28.04.2015. 06:18h

Iz Uprave policije tvrde da je komandant Specijalne antiterorističke jedinice Radosav-Rašo Lješković, službeno, a ne privatno putovao policijskim autom u Novi Sad.

Službeni nisan registarskih oznaka PG-MN162 fotografisan je ispred diskote "Paradiso" u Novom sadu, a fotografija je objavljena juče na fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov". Iz policije tvrde da je Lješković sa saradnicima boravio u višednevnoj službenoj posjeti specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

"Cilj posjete je bio razmjena iskustava, te postizanje dogovora oko realizacije zajedničkih obuka, a sve radi jačanja regionalne saradnje i uspješnog odgovora na savremene bezbjednosne izazove. Fotografija koja je poslata u prilogu je mogla nastati prilikom oproštajne večere koja je u Novom Sadu organizovana za delegaciju SAJ-a", kazali su iz UP.

Oni pojašnjavaju da službeno vozilo, koje je fotografisano ispred diskoteke Lješković koristi, i da je imao odobrenje za službeni put u Srbiju.

“Službeno vozilo je tom prilikom bilo parkirano u blizini SPENS-a (Sportsko - poslovni centar Vojvodina) u Novom Sadu, na mjestu koje je pokriveno policijskim video - nadzorom. Napominjemo da je delegacija SAJ-a, u sastavu četiri člana - komandant i trojica starješina, u službenu posjetu putovala tim jednim službenim vozilom", kazali su iz UP.

Bonus video: