"Bez granica": Kako je propala drvoprerada u Crnoj Gori

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.04.2015. 06:11h

Emisija koja prikazuje realno stanje u Crnoj Gori na veoma sarkastičan način Seada Sadikovića i ekipe koja nam izmamljuje osmjehe svakog ponedeljka od 21:10h.

Pogledajte koje su se teme našle u sinoćnoj emisiji:

Upozorenja privrednika o teškom položaju drvoprerade u Crnoj Gori i praktično propasti te privredne grane, čiji je uzrok izvoz sirove drvene gradje, u crnogorskoj vladi su ozbiljno shvatili i rade na zakonskoj regulativi da se stanje izmijeni. Pritužbe drvoprerađivača i odgovore iz Vlade na njihova pitanja mogli ste čuti u magazinu Bez granica u kome je, pored te teme, Sead Sadiković sa saradnicima govorio i o stanju medija na Zapadnom Balkanu.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore

Samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: