Vido Rađenović i dalje na liječenju

"Višem sudu je mejlom stiglo obavještenje da je 9. aprila otpušten sa VMA... Sud je zatim obaviješten da je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Kotoru", sutkinja Pavličić
94 pregleda 4 komentar(a)
Vido Rađenović, Foto: Luka Zeković
Vido Rađenović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.04.2015. 13:08h

Ponovo je odloženo suđenje u predmetu "Košljun", jer je okrivljeni Vido Rađenović i dalje na bolničkom liječenju.

Nastavak je zakazan za 21. april.

Sutkinja Valentina Pavličić, kazala je da je dobila izvještaj sa VMA u Beogradu, u kome piše da je iz te institucije Rađenović otpušten 9. aprila, ali da je nastavio liječenje u Opštoj bolnici u Kotoru.

"Višem sudu je mejlom stiglo obavještenje da je 9. aprila otpušten sa VMA... Sud je zatim obaviješten da je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Kotoru", rekla je, između ostalog, Pavličić.

Gradonačelnik Budve Lazar Rađenović i savjetnik premijera Aleksandar Tičić optuženi su za zloupotrebu službenog položaja, a biznismen Vido Rađenović i bankarka Jelica Petričević za zloupotrebu službenog položaja putem pomaganja.

Lazar Rađenović bio je potpredsjednik, a Tičić menadžer Opštine Budva, kada su, piše u optužnici, namjestili Vidu da pobijedi na licitaciji za kupovinu zemlje na Košljunu, da to plati kreditom Prve banke za koji su garantovali opštinskim novcem i da se ta ista parcela potom po desetostruko većoj cijeni proda već obezbijeđenom kupcu - Muhamedu Rašidu.

Svi optuženi negirali su krivicu.

Bonus video: