Baranin osumnjičen da je otuđio, pa prodao nakit vrijednosti 6.500 eura

"Sumnja se da je Z.G. u poslednjih nekoliko dana počinio krivično djelo teška krađa na štetu J.B, nastanjene u Tivtu, na način što je, iskoristivši nepažnju oštećene, iz njenog stana otuđio više komada zlatnog nakita ukupne vrijednosti, po izjavi oštećene, 6.500 eura"
0 komentar(a)
zlato, nakit, Foto: Shutterstock
zlato, nakit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.04.2015. 15:59h

Tivatska policija je rasvijetlila tešku krađu počinjenu u tom gradu na štetu J.B, za koju se sumnjiči Z.G. (30) iz Bara koji je jutros lišen slobode, saopšteno je iz Uprave policije.

Za Z.G. je, kako se navodi u saopštenju, CB Bar raspisao i nacionalnu potjernica po naredbi Osnovnog suda iz Bara, radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od godinu dana, zbog ranije počinjenog takođe krivičnog djela teška krađa.

"Sumnja se da je Z.G. u poslednjih nekoliko dana počinio krivično djelo teška krađa na štetu J.B, nastanjene u Tivtu, na način što je, iskoristivši nepažnju oštećene, iz njenog stana otuđio više komada zlatnog nakita ukupne vrijednosti, po izjavi oštećene, 6.500 eura. Z.G. je, kako se sumnja, otuđeni nakit prodao", navodi se u saopštenju UP.

Policijski službenici su o ovom događaju obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Z.G. je, danas uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Kotoru koji ga je saslušao, nakon čega je Z.G. sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, radi izdržavanja kazne zatvora za ranije počinjeno krivično djelo.

Bonus video: