Morača jedva priprijetila, Luka Bar povela 2:0 u seriji

"Sirene", tako, imaju šansu da stave tačku na finale već u ponedjeljak, na svom terenu.
0 komentar(a)
Morača - Luka Bar, Foto: Luka Zekovic
Morača - Luka Bar, Foto: Luka Zekovic
Ažurirano: 15.04.2015. 20:42h

Optimizam u redovima Morače pred drugi meč, posebno nakon dobro odigrana dva seta u Baru, na kraju se pokazao bez prevelikog pokrića.

Podgoričanke su jedva i priprijetile šampionu, pa je Luka Bar dominirala u svim elementima i slavila u drugom meču, sa 3:1, za vođstvo od 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

"Sirene", tako, imaju šansu da tačku na finale stave već u ponedjeljak, na svom terenu, i osvoje ukupno šestu titulu, treću uzastopnu.

"Večeras je bilo lijepo igrati u ovakvom ambijentu, a mi smo odigrali jako dobro. Ali, ovo je, figurativno rečeno, tek drugi dobijen set, a treba ih dobiti tri. Pokušaćemo to da uradimo u trećem meču u Baru, ostaje nam da se spremimo za taj meč. Nadam se da ćemo zadržati ovaj nivo igre", rekao je trener Luke Bar Vladimir Milačić.

Baranke su upisale 25. pobjedu u isto toliko mečeva u ovoj sezoni, uz svega šest izgubljenih setova.

"Samo smo u drugom setu agresivno servirali i udaljili napad rivala na tri metra, što je olakšalo posao našem bloku. U tom setu smo imali sedam direktnih poena i isto toliko pasiva. U ostalim setovima smo, ne znam zašto, dosta slabo servirali i dozvolili neugodnom protivniku da se razigra. Svjesni smo naših grešaka, Imamo još jednu utakmicu i igraćemo na sve ili ništa, potrudićemo se da ponovimo igru iz drugog seta", rekao je trener Morače Marko Radusinović.

Morača - Luka Bar 1:3 (21:25, 25:16, 9:25, 16:25)

Podgorica - Sala OŠ “Radojica Perović”. Gledalaca: 300. Sudije: Sonja Simonovska (Bar) i Slobodan Kovačević (Podgorica). Poeni iz napada: Morača 28, Luka Bar 36. Poeni iz bloka: Morača 13, Luka Bar 8. Poeni iz servisa: Morača 5, Luka Bar 13. Servis greške: Morača 17, Luka Bar 10. Greške: Morača 17, Luka Bar 15.

Morača: Mandić 9, Budrak 2, Vukićević, Dragović, Vukčević 9, Janjević 8, Matanović, Osmajić 10, Rovčanin 7, Đelević (libero), Kilibarda, Đonović 1.

Luka Bar: Bojović 4, J. Rosić 8, Cenović (libero), Joksimović 1, Peruničić 21, M. Rosić, Hadžisalihović 16, Vuković, Kruta 7, Vujanović, Barjaktarović, Milivojević.

Bonus video: