VEČERAS OD 20.00H

Igraj svoju igru - najbolji rimejk svih vremena!

Soderberg je u filmu okupio izuzetnu glumačku ekipu koja se pokazala kao dobitna kombinacija. Britanci su ovaj film proglasili najboljim rimejkom svih vremena, a prema mišljenju brojnih kritičara rimejk je zasijenio originalan film i njegovu glumačku postavu
256 pregleda 0 komentar(a)
Oušnovih 11, Foto: TV Vijesti screenshot
Oušnovih 11, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 30.09.2018. 11:47h

Filmski vikend na TV Vijesti nastavlja večeras od 20 časova filmom "Igraj svoju igru" (Ocean`s Eleven), reditelja Stivena Soderberga, koji su Britanci proglasili najboljim rimejkom svih vremena, a prema mišljenju brojnih kritičara rimejk je zasijenio originalan film i njegovu glumačku postavu.

Deni Oušn (Džordž Kluni) je profesionalni lopov koji je upravo pušten iz zatvora na uslovnu slobodu. Odmah po izlasku pronalazi svog prijatelja Rastija (Bred Pit) i predlaže mu plan za najveću pljačku u istoriji. Njegova ideja je da opljačka sef u kome se čuva novac iz tri kazina: Belađio, Miraž i MGM Grand i to u noći kada je zakazan dugo očekivani bokserski meč između svjetskog prvaka Lenoksa Luisa i izazivača Vladimira Klička kada će u kazinima biti čak 150 miliona dolara. Njih dvojica okupljaju ekipu od još devet profesionalnih kriminalaca, najboljih u svom poslu.

Ono što Oušn nije rekao svojoj ekipi je njegov pravi motiv za ovu pljačku. Vlasnik sva tri kazina je Teri Benedikt (Endi Garsija), čovjek koji je preoteo Denijevu ljepšu polovinu. Njih jedanaest počinju da pripremaju naizgled nemoguću akciju...

Soderberg je ovdje okupio izuzetnu glumačku ekipu: Džordž Kluni, Bred Pit, Džulija Roberts, Met Dejmon, Endi Garsija, Kejsi Aflek,..

Film "Igraj svoju igru" (Ocean`s Eleven) gledajte večeras od 20.00h na TV Vijesti.