Jesenje čarolije u Aromatičnoj kuhinji

Upotpunite zimnicu interesantnim receptima, brzom pripremom i zdravim namirnicama
148 pregleda 0 komentar(a)
aromatična kuhinja, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
aromatična kuhinja, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 15.10.2018. 08:38h

Zašto je kulinarstvo tako magično i interesantno? Odgovor se može naći u ljepoti svakodnevnog stvaranja nekog novog recepta ili spajanjem na prvi pogled nespojivog. Možda je to kada tradicionalna jela začinimo sa nekim novim aromama ili momenat kada zamiriše mamin ručak pa se cijela porodica okupi oko trpeze...

Jesenji dani donose i svoje teme, a kada je kulinarstvo u pitanju, najčešća je upravo zimnica. Iako su mnoge domaćice već napunile svoje ostave i odložile tegle ukusnog ajvara, pekmeza i kisjelih salata, novi recepti uvijek dobro dođu.

Obradujte porodicu i uljepšajte sebi zimske obroke uz predložena jela u Aromatičnoj kuhinji. Ove nedjelje se upoznajte sa interesantnim receptima poput mariniranih sireva, kisjele cvekle i čeri paradajza, a saznajte i kako ukisjeliti ananas. Uz prikladnu ambalažu, jela ovako pripremljena imaju duži rok trajanja, pa ih možete sačuvati za posebne prilike I obogatiti trpezu.

TV Vijesti i Aroma marketi vam svakog radnog dana u jutarnjem programu „Boje jutra“predstavljaju ukusna jela iz aromatičnog svijeta kulinarstva. Recepte iz Aromatične kuhinje možete pronaći na YouTube kanalu Vijesti Online i Aroma Crna Gora.

Bonus video: