Kud puklo da puklo: Potraga za Tomislavom koji je izgubljen u šumi

Mile i Damir imaju ozbiljan razgovor koji opet preraste u svađu jer Mile zabranjuje Damiru druženje s Katarinom i probleme koje ima otkad je ona u selu
50 pregleda 0 komentar(a)
kud, Foto: TV Vijesti
kud, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 10.04.2015. 09:11h

Tomislava nema, svi umiješani u njegovu otmicu se zabrinu.

Milica dolazi u selo i sve ih postrojava. Vrši pritisak na Ljuba, organizuje vlastitu istragu, Ana joj je sumnjiva.

Katarina, Josip i Damir organiziraju potragu u šumi. Damir priznaje sve što zna - Katarina se jako naljuti.

Tomislav, nakon početnih avantura u prirodi ima bliski susret s divljom svinjom i spašava se bijegom na drvo u posljednji čas. Milica nalazi tragove guma (koje Mile i Stipe pokušavaju uništiti) i Damirovo dugme s košulje (kojeg Ljubo pokušava uništiti).

Snježana Dijani priznaje da je zaljubljena u Tomislava. Milka okuplja selo i jasno kaže da moraju biti protiv Đurinih unuka.

Potraga nalazi Tomislava. Milica povezuje dokaze s Damirom. Katarina ne izdaje Damira a Josip proguta dugme da uništi dokaz.

Mile i Damir imaju ozbiljan razgovor koji opet preraste u svađu jer Mile zabranjuje Damiru druženje s Katarinom i probleme koje ima otkad je ona u selu.

Milica okrivi Katarinu da izdaje obitelj zbog Damira. Katarina pukne i kaže joj da zna za podmićivanje Nediljka.

Damir se dolazi zahvaliti Kati što ga nije izdala - čeka ga šok: ona kaže da je razmišljala i da se trebaju prestati družiti što Damira jako pogodi.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u januaru i februaru.

Seriju ‘’Kud puklo da puklo’’ premijerno možete pratiti radnim danima od 17:30h a repriza je na programu od 10:55h ujutru.

Bonus video: