Ekonomisti žele novi trofej

Ekonomnski fakultet je nakon pobjede u finalu turnira u futsalu, na pragu pobjede i u studentskoj ligi u rukometu
0 komentar(a)
Studentska liga, Foto: Boris Brnović
Studentska liga, Foto: Boris Brnović
Ažurirano: 09.04.2015. 18:09h

U finalu Luštica bay studentske lige u rukometu sastaće se ekipe Ekonomskog i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Ekonomisti su apsolutni favoriti, jer su u posljednjem kolu ligaškog dijela nadvisili ekipu DIF-a.

U sali Gimnazije "Slobodan Škerović" u posljednjem kolu Ekonomski fakultet je savladao Fakultet za sport i fizičko vaspitanje sa 24:16 (14:8) i sa sve tri pobjede zauzeo prvo mjesto, dok su DIF-ovci bili drugi sa dvije pobjede.

Finale će se odigrati 18. ili 19. aprila u sali Gimnazije, a prije finalnog duela u borbi za treće mjesto sastaće se Mašinski i Elektrotehnički fakultet.

Reazultati posljednjeg kola:

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje - Ekonomski fakultet 16:24 (8:14)

Podgorica - Gledalaca: 50. Sudije: Nemanja Rovčanin, Ivan Drobnjak. Isključenja: Ekonomski fakultet 4. Golovi iz sedmeraca: Fakultet za sport i fv 0/1, Ekonomski fakultet 2/3.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje: Đurković (gk), Đuračić, Knežević (c),Ostojić 1, Kaluđerović 2, Čukić 10, Đukanović, Bajović 1, Omerčević 2.

Ekonomski fakultet: Lipovina (gk), Cicmil (gk), Veljović, Pavličić 2, Obradović, Otašević 3, Kažić 3, Lipovina 7, Milatović 3, Čampar 3, Joksimović, Pelidija 2, Knežević 1, Marković (c).

Mašinski fakultet – Elektrotehnički fakultet 0:10

Mašinski fakultet je izgubio službenim rezultatom jer se nije pojavaio u zakazanom terminu.

Bonus video: