Prepakivao za uličnu prodaju? Kod Podgoričanina pronađen heroin, tablete, novac i municija

"Pronađeno je ukupno 70 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge težine od oko 31 gram"
106 pregleda 2 komentar(a)
Heroin (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Heroin (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.10.2018. 13:24h

Podgoričanin M.I. (38) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policija je kontrolisala M.I. koji je tom prilikom odbacio 26 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, dok je daljom kontrolom M.I. pronađeno: pet tableta koje se nalaze na listi opijata, 45 eura za koje se sumnja da potiče od prodaje opojne droge i tri telefona", navodi se u saopštenju.

Izvršen je i pretres stana M.I., a tom prilikom je pronađeno i oduzeto još 44 pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je heroin i 21 komad municije,

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.I. duži period nabavljao opojnu drogu u većim količinama, koju je kasnije prepakivao i stavljao dalje u tzv. uličnu prodaju. Pronađeno je ukupno 70 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge težine od oko 31 gram", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: