CRNOGORSKI OLIMPIJSKI KOMITET

Simonović čestitao Marini Raković

"Marini bronza grantuje učešće u Bakuu, i biće dio Crnogorske reprezentacije na prvim Evropskim igrama", čestitao je Simonović
0 komentar(a)
COK, Foto: COK
COK, Foto: COK
Ažurirano: 08.04.2015. 20:16h

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, upriličio je prijem za delegaciju Karate saveza Crne Gore, predsjednika Dragana Šakotića, selektora Žarka Rakovića i najbolju crnogorsku karatistkinju Marinu Raković. Simonović je ispred COK-a, čestitao Marini Raković bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu i plasman na 1. Evropske igre u Bakuu.

"Marini bronza grantuje učešće u Bakuu, i biće dio Crnogorske reprezentacije na prvim Evropskim igrama", čestitao je Simonović.

On se interesovao za rad KSCG i dao je sugestije za unapređenje rada ove uspješne asocijacije, dok je Šakotić, u ime Saveza, uručio Simonoviću plaketu u znak njegovog doprinosa razvoju sporta i karatea u Crnoj Gori.

Karatistkinja podgoričkog Omladinca Marina Raković je u Istanbulu došla do treće bronze sa šampionata Starog kontinenta, dok je Žarko Raković, trener Omladinca, došao do medalje na prvom velikom takmičenju u svojstvu selektora ženskog tima u borbama. Njegova ekipa je bila nadomak još jednoj medalji, ali su Marina Raković, Dragana Konjević, Jelena Maksimović i Ana Drašković zaustavljene u ekpnom polufinalu spornim sudijskim odlukama.

Preporučujemo za Vas