I sjutra lijepe nagrade

Program za međunarodno procjenjivanje znanja i vještina učenika (PISA) biće organizovan od 14 apriila do 26 maja.U jutranjem programu o tome pričamo sa Marijom Jovovic iz Ministarstva prosvjete.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.04.2015. 13:16h

Upis budućih prvaka je u toku i ovih dana je polazak djeteta u školu jedna od najaktuelnijih tema zbog čega će sjutra u Roditeljskom kutku u Bojama jutra gošća biti psihološkinja Marijana Ivančević. Polazak u prvi razred osnovne škole roditelji i djeca iščekuju sa velikim uzbuđenjem. Za neke mališane školski početak može da bude i neprijatan. Šta su razlozi eventualnih neprijatnosti ili straha od škole?

Program za medjunarodno procjenjivanje učenika - PISA- organizovaće se od 14 apriila do 26 maja.U jutranjem programu o tome pričamo sa Marijom Jovovic iz Ministarstva prosvjete.

U Bojama jutra pogledajte kako ce se obilježiti Vaskrs kod nas a kako u svijetu.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana djevojčica ICT-u, ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije organizovaće takmičenje za najbolji literarni rad na temu “Ja u svijetu tehnologija”. Takmičenje je otvoreno do 15. aprila i pravo učešća imaju učenice završnih razreda osnovnih i srednjih škola iz cijele Crne Gore, a za najbolje su predviđene i vrijedne nagrade. Više detalja ima Dejan Radulović

Predrag Lekić trener Kik boks kluba Ariston. Denis Đoković i Miroslav Vujović čalnovi Aristona naši gosti.

Pored servisnih informacija sjutra vas ocekuju i lijepe nagrade.

Bonus video: