Soraja Vučelić privedena čim je sletjela u Tivat

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije
166 pregleda 70 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2015. 05:52h

Starleta Soraja Vučelić (30), saslušana je sinoć u barskoj policiji, u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletjela na tivatski aerodrom, a po potjernici koju je za njom raspisala barska policija.

“Vijesti” su još u decembru objavile da je inspektori traže radi prikupljanja obavještenja u tom predmetu.

Njen iskaz, koji je dala nakon ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima.

Starleta je sjedjela u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog objekta.

Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića.

Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vrijeme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

Bonus video: