Sekulić: Prvi put čujem za prijavu

"U ZIKS-u radim 21 punu godinu i nemam ni najmanju mrlju u svojoj karijeri, kao ni u privatnom životu"
86 pregleda 7 komentar(a)
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.04.2015. 06:51h

Službenik Istražnog zatvora Slavko Sekulić negirao je navode da je od pritvorenika Miloša Čujovića uzimao novac kako bi mu unosio mobilne telefone, tvrdeći da hakeru nikada nije učinio nijednu uslugu.

Reagujući na tekst "Stražara ZIKS-a plaćao i Čujović", Sekulić je kazao da je o prijavi Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) saznao iz "Vijesti". U tom tekstu objavljeno je da Osnovno državno tužilaštvo, postupajući po prijavi ZIKS-a, ispituje da li je nadzornik Sekulić mjesecima unazad uzimao novac od pritvorenika.

"Danas sam iz "Vijesti" saznao da tužilaštvo istražuje da li sam pritvoreniku Čujović Milošu unosio mobilne telefone i omogućavao mu da ih koristi, kao i da se istraga vodi nekih par mjeseci. Tekst na koji reagujem je neistinit i meni i mojoj porodici je veoma teško pao. U ZIKS-u radim 21 punu godinu i nemam ni najmanju mrlju u svojoj karijeri, kao ni u privatnom životu", kazao je on.

Sekulić je istakao da je od 1. aprila na godišnjem odmoru koji je sam tražio, i da ga apsolutno niko od pretpostavljenih, niti kolega, nije kontaktirao povodom prijave koja je podnijeta na osnovu izjave pritvorenika Čujovića.

"Ne znam da li se protiv mene vodi postupak u ODT-u, i prvi put čujem da je ZIKS podnio prijavu. Do danas me niko od pretpostavljenih o tome nije obavijestio. Gnusna je laž da sam od pritvorenika Čujovića uzimao novac, ili od bilo kog drugog pritvorenika. Tačno je da sam njemu, kao i ostalima, mnogo puta oduzeo telefon, a ostalo je izmišljotina koja se vodi protiv mene iz ne znam kojih razloga", tvrdi Sekulić u reagovanju.

Bonus video: