Svjetski dan stonog tenisa, 6. april, slavi se i u Crnoj Gori

Ujedinjene nacije i Međunarodni olimpijski komitet su u cilju promovisanja i širenja mira posredstvom sporta proglasili 6. april kao Svjetski dan stonog tenisa. STSCG poklanja dva reketa u "Bojama jutra" na TV "Vijesti
1 komentar(a)
Neda Milačić Bogdanović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Neda Milačić Bogdanović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Ažurirano: 05.04.2015. 17:03h

Ujedinjene nacije i Međunarodni olimpijski komitet su u cilju promovisanja i širenja mira posredstvom sporta proglasili 6. april kao Svjetski dan stonog tenisa.

Dakle, od sjutra, svakog 6. aprila širom svijeta će se promovisati i igrati stoni tenis, kao sport koji spaja ljude.

“Table teniis for everyone and everywhere” / Stoni tennis za sve i svuda, je parola na taj dan širom svijeta, pa i u Crnoj Gori.

Povodom 6. aprila Svjetskog dana stonog tenisa sjutra će gošća u studiju popularnog jutarnjeg programa na TV "Vijesti", Boje jutra, biti kapiten STK Budućnost i naše reprezentacije, Neda Milačić Bogdanović.

Ona će crnogorsku javnost upoznati sa ovim popularnim olimpijskim sportom, gdje se može igrati i usavršavati u Crnoj Gori...

Povodom Svjetskog dana stonog tenisa, i kod nas će stonoteniski klubovi otvoriti vrata svima zainteresovanima za igranje stonog tenisa, kako bi svi zajedno uživali u ovom prelijepom sportu.

Stonoteniski savez Crne Gore će pokloniti i dva reketa za ovaj sport gledaocima Boja jutra.

Urađen je i promotivni spot povodom Svjetskog dana stonog tenisa koji je pripremila Svjetska stonoteniska asocijacija, a koji će se prikazivati širom svijeta. Spot traje 90 sekundi.

Bonus video: