NESREĆA KOD DUVANSKOG

U sudaru vozila Doma zdravlja i mercedesa poginula jedna osoba

U udesu su učestvovali mercedes registarskih oznaka PGEG753 i vozilo Doma zdravlja Podgorica, registarskih oznaka PGEP591
0 komentar(a)
udes kod Duvanskog, Foto: Savo Prelević
udes kod Duvanskog, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.04.2015. 11:22h

Vukić Kićović (48) iz Kolašina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju nešto poslije devet sati na raskrsnici kod Duvanskog kombinata i Atlas kapital centra, potvrđeno je "Vijestima" iz policije.

U sudaru, u kojem je i jedna osoba povrijeđena, su učestvovali mercedes registarskih oznaka PGEG753 i vozilo Doma zdravlja Podgorica, registarskih oznaka PGEP591.

Kićović se nalazio u kombiju podgoričkog Doma zdravlja, kojim je upravljao Marko Vukčević (34). Kićović je prilikom sudara kombija i mercedesa ispao iz vozila Doma zdravlja.

U kombiju Doma zdravlja, pored vozača i stradalog Kićovića, nalazile su se još dvije osobe. U mercedesu kojim je upravljao 23-godišnji Milorad Popović iz Nikšića, nastanjen u Podgorici, se pored vozača, nalazila još jedna osoba.

Prema preliminarnim podacima, za nesreću je najvjerovatnije kriv vozač Doma zdravlja, koji je, prema informacijama "Vijesti", prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.