NESREĆA KOD DUVANSKOG

U sudaru vozila Doma zdravlja i mercedesa poginula jedna osoba

U udesu su učestvovali mercedes registarskih oznaka PGEG753 i vozilo Doma zdravlja Podgorica, registarskih oznaka PGEP591
0 komentar(a)
udes kod Duvanskog, Foto: Savo Prelević
udes kod Duvanskog, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.04.2015. 11:22h

Vukić Kićović (48) iz Kolašina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju nešto poslije devet sati na raskrsnici kod Duvanskog kombinata i Atlas kapital centra, potvrđeno je "Vijestima" iz policije.

U sudaru, u kojem je i jedna osoba povrijeđena, su učestvovali mercedes registarskih oznaka PGEG753 i vozilo Doma zdravlja Podgorica, registarskih oznaka PGEP591.

Kićović se nalazio u kombiju podgoričkog Doma zdravlja, kojim je upravljao Marko Vukčević (34). Kićović je prilikom sudara kombija i mercedesa ispao iz vozila Doma zdravlja.

U kombiju Doma zdravlja, pored vozača i stradalog Kićovića, nalazile su se još dvije osobe. U mercedesu kojim je upravljao 23-godišnji Milorad Popović iz Nikšića, nastanjen u Podgorici, se pored vozača, nalazila još jedna osoba.

Prema preliminarnim podacima, za nesreću je najvjerovatnije kriv vozač Doma zdravlja, koji je, prema informacijama "Vijesti", prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Preporučujemo za Vas