'Jesi li rekla da ćeš da je biješ, što je ne biješ'

“One su se vjerovatno sve dogovorile. Odvele su me negdje blizu Plavnice... "
672 pregleda 36 komentar(a)
Nikolija Lačević, Foto: Zoran Đurić
Nikolija Lačević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 03.04.2015. 06:59h

Maja Ajković i Marija Popović, saopštile su juče da su ih četiri pripadnice takozvane ženske bande bez razloga maltretirale i tukle.

Njih dvije to su saopštile u nastavku suđenja Nikoliji Nini Lačević, Milici Asanović, Eldi Orahovac i Andrijani Mišolić, optuženima za nasilničko ponašanje i zlostavljanje.

Ajković je ispričala da je Lačević pozvala da se vide i porazgovaraju oko nekog ogovaranja njene sestre Jovane Lačević. U kolima su im se kasnije, rekala je, pridružile i ostale optužene, maloljetna M.V. i mlađa Lačević.

“One su se vjerovatno sve dogovorile. Odvele su me negdje blizu Plavnice... Kad smo stigli, Nina je rekla M.V. - 'Jesi li rekla da ćeš da je biješ, što je ne biješ', nakon čega je ona nasrnula na mene, počela da me čupa i udara”, rekla je Ajković.

Dodala je da je Orahovac sve vrijeme snimala kamerom i da ju je “snimateljka” dva puta udarila u glavu.

Orahovac je rekla da je pogriješila što je uopšte bila na tom mjestu, da je moguće da je udarila, ali da se ne sjeća najbolje, jer je i ona bila pod velikim stresom tada.

“Moguće da sam je odgurnula, ne vjerujem da sam je jako udarila”, rekla je Orahovac.

Popović i njena sestra Anđelija Popović, ispričale su juče da su je optužene praktično natjerale da tog dana uđe u kola...

“Išle smo u prodavnicu kada su nas presrele, ja sam ušla u kola za njom, odvele su nas negdje put Kuča... Udarale su je sve dok neki čovjek nije izašao iz kuće i otjerao nas”, rekla je mlađa Popovićeva.

I taj događaj je zabilježen na video-snimku, koji je kasnije kružio internetom.

Oba je snimala Orahovac, koja je navela da je to radila na nagovor Mišolićeve, koja se juče nije pojavila na pretresu.

Nina rekla da može svašta da uradi meni i porodici

Na pitanje svog punomoćnika, advokata Srđe Lješkovića, Ajković je rekla I da je jedino mlađa Lačević pokušala da spriječi to maltretiranje, a da je nakon toga, jedino momak Mišolićeve zvao da se izvini u njeno ime.

Obje oštećene su navele i da im je starija Lačević i nakon maltretiranja prijetila.

“Nina je rekla i da može svašta da napravi meni i mojoj porodici, ako prijavim ovo, i da ona svuda ima veze”, kazala je Ajković.

Bonus video: