Troje teže povrijeđeno u udesu u Bogetićima

U udesu su povrijeđeni vozač "mercedesa" Zoran Kalezić (47) iz Nikšića, i Božidar Denda (44), Dejan Jovanović (39) i Ivana Peruničić (36) koji su se nalazili u "opelu"
440 pregleda 0 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.09.2018. 20:48h

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18 časova dogodila u mjestu Bogetići teže su povrijeđene tri osobe, a jedna osoba je zadobila lakše povrede.

U udesu su učestvovala tri automobila – "mercedes", koji se kretao iz pravca Podgorice i koji je, prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", prvo zakačio "pasata", nakon čega je skrenuo u suprotnu traku i udario u "opel" koji se kretao iz pravca Nikšića.

U udesu su povrijeđeni vozač "mercedesa" Zoran Kalezić (47) iz Nikšića, i Božidar Denda (44), Dejan Jovanović (39) i Ivana Peruničić (36) koji su se nalazili u "opelu". Oni su transportovani u nikšićku bolnicu.

Direktor nikšićke Opšte bolnice dr Ilija Ašanin je kazao da je Denda hitno operisan, smješten na odjeljenje intenzivne njege i da je trenutno stabilno.

Jovanović je takođe operisan zbog preloma noge, dok će Kalezić zbog više preloma biti operisan u toku noći. Peruničić je prošla sa lakšim tjelesnim povredama.

Bonus video: